”To travel is to find delicious local beers.”

- Christian DeBenedetti
Library Alehouse
(öppnar 11.30 - 2911 Main St, Santa Monica)


Library Alehouse är absolut värt ett besök. Det är ett ganska litet ställe, men vi fick tilldelat bord utan att vänta. Stabila burgare och andra trevliga rätter finns att njuta samt ett mycket stabilt ölutbud. Personalen var mycket trevliga, intresserade och kunniga.   

Sammanfattning


Det handlar om att njuta av livet i Santa Monica, gå en promenad längs Oceans Avenue, ut i folkhavet på Santa Monica Pier för sedan att knalla vidare ner till livliga och liberala Venice Beach där det finns en hel massa gatusäljare och även inkastare(!) till den ‘gröna doktorn’ (undrar när man få se sådana på Drottninggatan i Stockholm). Jag känner mig i ganska bra form, så något sådant besök behövdes inte för mig.


Som sagt: gå i solen, titta på folk, gå in på ställen du tycker verkar bra, drick god öl (utbudet i USA verkar rätt stabilt oavsett vart man går in). Och blir du inte nöjd med det som finns på krogarna, så gå till närmaste mataffär.


Jag har helt klart blivit ännu mer nyfiken på USA efter denna resa, och nu vill jag bara åka tillbaka och besöka andra delstater och städer.